2013. november 19., kedd

Adj egy tárgyat az állatokért!

Meguntad de nincs szíved kidobni? Jó még, de már senki sem használja a családban? Mindenhol csak útban van vagy az ágy alatt porosodik? Feleslegessé vált, ám jó állapotban lévő dolgaidat nem kell tovább rakosgatnod! A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány szívesen fogad minden felajánlást az évente megrendezésre kerülő "Adj egy tárgya az állatokért!" elnevezésű programjuk keretében.

Nincs más dolgod csak eljuttatni hozzájuk a felajánlásodat a Csatorna utca 2. szám alá, ahol minden nap 8-16 óra között várják az adakozni vágyókat. A felajánlott tárgyakat két helyszínen értékesítik. November 25-től, a Metropol Üzletház földszintjén, a Presztízs Ingatlan Irodánál, december 2-tól pedig a Nyír-Plázában. A befolyt összeget pedig az Állatotthon lakóinak ellátására és kezelésére fordítják.

Szóval ha nem voltál teljesen jó idén, most még javíthatsz! Szeretnél segíteni, de sajnos minden tárgyad a szívedhez nőtt? Akkor sincs veszve minden, ugyanis Nyíregyháza több pontján is találkozhattok adománygyűjtő urnákkal. Nincs más dolgod tehát mint kiválasztani a hozzád közelebb lévő vagy épp az utadba eső pontot és néhány csengő pengőt beledobni az urnába.
A helyszínek a következők:

  • Spar üzletek (Korzó Bevásárló központ, a Tiszavasvári út, a Korányi Frigyes u., a László u.)
  •  Cutler Gym
  • Barzó Állatgyógyászati Centrum
  • Szabolcs Takarékszövetkezet, Takarékpalota
  • Kurcz Bt., Váczy Mihály u.
  • Prima-Dog, Korányi utca
Ha a szívedben ezek után is legyőzhetetlen a segíteni akarás akkor jelentkezz adománygyűjtő pontnak, vagy oszd meg ezt a bejegyzést, keresd meg a facebookon az Alapítványt, lájkold őket, hogy le ne maradj semmiről és segítsd őket is egy megosztással.



Bővebb információ az alábbi elérhetőségeken:

Állatbarát Alapítvány Állatotthona

Cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna utca 2.

 
Tel. 42/727-736
Web: www.allatbarat.com
E-mail: allatbarat@allatbarat.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése