2013. november 16., szombat

Kis Anna - Dr. Mező Tibor Nyújts segítő mancsot!

Miért hasznos egy elsősegélynyújtó kalauz?

Balesetek sajnos kiszámíthatatlanul, bármikor bekövetkezhetnek a kutyusok életében is és többnyire pont nem az állatorvos vagy az állatkórház szomszédságában. Miután nem képesek magukat ellátni, illetve nem tudják elmondani neked, hogy mit éreznek, a te feladatod eldönteni, hogy az adott helyzetben mi a teendő. Egy sérülésnél az első 5 perc a legkritikusabb. Az, hogy mit teszel ebben a rövid időben, az az életet vagy a halált jelentheti. A megfelelő felkészültséggel, nemcsak, hogy enyhítheted kis kedvenced fájdalmát, de sok esetben akár az életét is megmentheted.
Ha nem tudod, vagy nem vagy biztos abban, hogy vészhelyzetben hogyan kell ellátni hűséges társadat, akkor a Nyújts segítő mancsot! című kiadvány megoldást kínál számodra. Ez egy elsősegélynyújtó kalauz kutyagazdiknak, melynek átolvasásával, olyan hasznos tudásra tehetsz szert, amellyel felelősségteljesen tudsz segíteni kutyusodon, amikor szükség van rá.
Természetesen a könyvben leírt alap elsősegély készségek ismerete egyetlen esetben sem helyettesíti a haladéktalan állatorvosi ellátást. Célja csupán annyi, hogy tisztában legyél azzal, mit kell tenned abban az esetben, ha kedvencedet (vagy esetleg egy kutyatársát) baleset éri, amíg orvosi segítséghez juttok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése